Äntligen så öppnar vi dörrarna, under v 17-18 kommer vi att ha öppet onsdag-söndag mellan 11.30-15.00. Köket stänger 14.30. under dessa veckor kommer vi att erbjuda en veckomeny samt fika.

Vi kommer fortsätta vårt samarbete med ätahemma.se och erbjuda en 3-rätters meny för avhämtning på Wärdshuset och ytterligare ett antal platser runt om i Linköping.
För mer information besök www.atahemma.se

Med vänliga hälsningar
Wärdshuset Gamla Linköping

Meny v17-18

Räksmörgås med 150 gram handskalade räkor, äggsallad med örter och purjolök samt toppad med dillpicklad gurka och rödlök
179:-

Varmrökt lax med färskpotatissallad och gräslökshollandaise
155:-

Nattbakad karre med citronrostade rotfrukter och picklad löksallad samt äppelsky
125:-

Lättrökt ugnsbakad kycklinglårfile med sauterad färskpotatis och ramslökssmör samt örtsky
139:-

Kikärtsbiff med rostade rotfrukter och gräslöksemulsion
139:-


Bröllopsmeny -21


Förrätter

Bakad lättrimmad röding med syrad gurka, forellrom och krassecreme samt surdegscrisp
145:-

Kycklingterrine med citronmarinerad sparris samt semibakade småtomater och ramslöksaioli
135:-

Varmrätter

Lättrökt rosastekt Ankbröst med potatis -jordärtskocksterrine samt ragu på belugalinser och grillade grönsaker samt citrussky
285:-

Helstekt kalvytterfile med kryddrostad färskpotatis samt ljummen sallad på säsongens primörer och gräslöksemulsion
270:-

Dessert

Yoghurtpannacotta med rabarberconsomme och jordgubbar samt kardemummacrumble
115:-

Mjölkchokladmousse med sallad på rombakad ananas och mango med svartpepparcaramell samt rostad vit choklad
135:-



Meny festvåning och catering

Förrätter

Toast Skagen med löjrom
165:-

Blomkålssoppa med gravlastartar och krasse emulsion
145:-

Råbiff med syrad lök, surdegscrisp och rostad cheddarost samt kapriscreme
155:-

Varmrätter

Bakad Rödingfile med citronstompad Amandine samt
dillrostade morötter, kräftrouille och smörad fänkålsbulljong
275:-

Nattbakad oxkind med tryffelglaserad selleri, rostad rödlök och äppelsky samt potatispure
275:-

Variation av dovhjort med öppen kroppkaka och pure på rostad jordärtskocka samt brynt lingonsmör
295:-


Dessert

Chokladpastej med karamelliserat päron och syrad grädde samt krossade vaniljdrömmar
125:-

Guldnougatbrulle med myltade skogsbär
115:-