Våra öppettider är
Tis-Fre 11.30-15.00
Lör-Sön 11.30-16.00
Köket stänger 30 min tidigare

Med vänliga hälsningar
Wärdshuset Gamla Linköping

Alltid på Wärdshuset

Räksmörgås med 150 gram handskalade räkor, äggsallad med örter och purjolök samt toppad med dillpicklad gurka och rödlök
189:-

Hjortwallenbergare på dovhjort från Stjärnorp med rårörda lingon
gröna ärtor och skirat smör samt potatispure
182:-

Wärdshusets Viltisterband med betor äpple och
kapris samt brynt smör och potatispure
155:-

Barnköttbullar alt pannkakor med sylt & grädde
69:-

I samtliga alternativ ingår bröd, smör, och bordsvatten

Veckans meny v 40

Stekt strömming med brynt örtsmör och rårörda lingon
samt potatispure
155:-

Bakad spetskål med grönärthummus och rostad potatis
155:-

Nattbakad karre med kryddsky och Bbq-aioli samt syrad kålsallad
142:-

Köttbullar med äppelgräddsås samt rårörda lingon & pressgurka
135:-

I samtliga alternativ ingår kaffe, smör, bröd och bordsvatten

3-rätters helgmeny

Skagencanape med forellrom
.....
Helstekt kalvytterfile med rostad pumpapure och äppelsky
.....
Guldnougatspannacotta med myltade hallon och rostad kokos

2-rätter 410:-
3-rätter 515:-

Helgmenyn måste förbokas och minsta antal är 6p


Bröllopsmeny


Förrätter

Bakad lättrimmad röding med syrad gurka, forellrom och krassecreme samt surdegscrisp
155:-

Kycklingterrine med citronmarinerad sparris samt semibakade småtomater och ramslöksaioli
145:-

Varmrätter

Lättrökt rosastekt Ankbröst med potatis -jordärtskocksterrine samt ragu på belugalinser och grillade grönsaker samt citrussky
285:-

Helstekt kalvytterfile med kryddrostad färskpotatis samt ljummen sallad på säsongens primörer och gräslöksemulsion
270:-

Dessert

Yoghurtpannacotta med rabarberconsomme och jordgubbar samt kardemummacrumble
115:-

Mjölkchokladmousse med sallad på rombakad ananas och mango med svartpepparcaramell samt rostad vit choklad
135:-



Meny festvåning och catering

Förrätter

Toast Skagen med löjrom
165:-

Blomkålssoppa med gravlastartar och krasse emulsion
145:-

Råbiff med syrad lök, surdegscrisp och rostad cheddarost samt kapriscreme
155:-

Varmrätter

Bakad Rödingfile med citronstompad Amandine samt
dillrostade morötter, kräftrouille och smörad fänkålsbulljong
275:-

Nattbakad oxkind med tryffelglaserad selleri, rostad rödlök och äppelsky samt potatispure
275:-

Variation av dovhjort med öppen kroppkaka och pure på rostad jordärtskocka samt brynt lingonsmör
295:-


Dessert

Chokladpastej med karamelliserat päron och syrad grädde samt krossade vaniljdrömmar
125:-

Guldnougatbrulle med myltade skogsbär
1